香港代購SWITCH遊戲


So9ry,我係標題黨,唔呃你啦,長話短說。我呢啲好為人師,只會教人釣魚,恕不代釣。

只需兩樣嘢:
1. AMAZON JP 網站,留意圖右上角,而家唔止英文連簡體中文都有,但唔識睇都唔玩日文GAME啦。
2. 轉運網站一個,我用BUYANDSHIP,so far so good。

兩隻GAME,日本國內如免運費,日本至香港都係廿零蚊磅,順豐站攞定送貨上門自己揀,有曬教學剩。

我明,好想樓下有間舖頭,入去doo八逹通就走得,但請接受現實,代購起碼加你百幾蚊一隻game,咁簡單嘢應該自己做。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s